Årets stora festnatt är här. Kungen fyller år och vi firar in våren!
Vare sig det nu är just Kungen eller Våren vi firar så kan man göra det på flera ställen i Stockholm denna torsdagsnatt!
På Wonk är det Daniel Olsson, Ronny Larsson och som står för musik och Admira Thunderpussy för värdskap. Öppet till 05. På SLM är det, som vi tidigare skrivit om, Ungdomskväll med extraöppet till 03. Ungdomskväll betyder att det är de yngre som fixar festen, men alla män är välkomna oavsett ålder. Öppet hus, så medlemskap krävs inte denna natt, dock att dresscode följs!
Wallmans salonger satsar på gay denna Valborgsnatt! Kul! Middag och helnatt för 450 kronor och eftersläpp efter 22.00 med 200 i entré då man även får se en nattshow med drag-inslag. Boka middagen här (obs ordinarie 895 spänn så slå till!)
Självklart öppet även på Torget där Dj Seb spelar, kalas på Bitter Pills som har infravärmen igång på uteserveringen, förfest för lädergrabbarna (och alla andra som vill) på Side Track, Urban Deli, B1:ans tapas och på Secret Garden.




I Göteborg har BeeBar Valborgsfest med Schlagerbar och sedan kan man lulla över till Gretas där det är extraöppet till 05 i natt med Dj Richie M och Dj Dixo. Ålder 20 gäller i natt.



I Malmö är det – såklart – BeeBar som tar hand om gaypubliken som där liksom i resten av landet är smarta nog att fatta att varannan vatten gör det enklare dagen efter!