Lördagsnatten kommer bli vild för Emelina Glamer som tog hem titeln, Årets Queen Of Queens, på Wonk i går. Och Wonk tas i natt över av de hetaste av de heta i DragArt-världen, Duo Raw!
På KingKong står Makkan och Kenny Solomons för musiken och natten inleds med fördel på Laika vid Hornstull där Dj Pjotr och Staffan Lindberg har Café Ufo öppet till 01.
Gayfestandet pågår även på Södra Teatern där MumsMums ikväll har sista deltävlingen i YouTube Idol 2015! Supervackra Inga Tvivel tolkar dessutom favoritklipp från videokanalen och DJandet sköts av Bex De La Kex & Lucky Slut Bonita följt av House of Wallenberg.

På Slakthuset hålls en av vårens hetaste fester! SLM firar 40 och bygger just nu för fulla muggar om i Slakthusområdet för att få till den rätta läderstilen. Två dansgolv är riggade. I loungen spelar KPaxian och Daniel Ohlsson medan Dj Pamela och Kinsky sköter om stora dansgolvet.
Alla klubbens dresscodes gäller så förutom läder eller gummi kommer du in i sportkläder, skinhead/punk-stil eller rediga grovjobbarkläder. Svarta kängor eller svarta grova skor med jeans och T-shirt är miniminikrav. Och såklart partyhumör!
Klokt fixas förköp idag, 250 kronor, på Torget eller Side Track eller på SLM på Wollmar Yxkullsgatan mellan 12-15 idag. Är du helårsmedlem i SLM kostar det 150 kronor att gå in. Fixar du biljett i entrén kostar det 300.

Hela festlistan i GayMap