Kristi flygare är måhända inte den hetaste weekenden för festandet, men på Wonk satsar man ändå lite extra ikväll onsdag. Fri entré hela natten är det, öppet till 04 och bloggaren/mångsysslaren Anthon Gyllensten som nattens DJ.
På SLM har man uppgraderat After Work-baren till en fullödig klubbnatt med öppet till 02. Och på torsdag är det extra öppet på SLM med mixad fest. Kinky Flygare kallas kalaset och inbjudna är medlemmarna i SLM och Wish.
Viking Bears, klubben för killar med härligt hår och mumsiga kroppar, firar i år 20! Festen pågår i tre dagar med välkomstpub hos SideTrack med alla tillresta på torsdagskvällen, jubileumsmiddag på Camarillo på fredag följt av Bear Bar på SLM och så den stora björnfesten och 20-årskalaset på lördag. Boka in Blekholmsterrassen alltså om du är björn, gillar björnar eller helt enkel är polare med björnkillarna!
Är man tjej/kvinna eller polare så är bokar man in en T-banetur till Medborgarplatsen för att festa med Mariette, Katja Gustafsson och en hel radda DJs.
Så… nå… Kristi Flygare kanske inte är den hetaste av årets helger, men visst kan man dansa sig varm även en kylslagen vår som denna!