Vad vore en ESC-final utan en lång radda gayfester? För vi som inte kan vara på plats i Wien där framme vid scen bland alla andra heta (och lätt hysteriska) gaykillar måste ju få utlopp nånstans!
Kent, ”Bernhard”, Bernhardsson, som fixar klubben Candy ikväll fredag har slagit påsarna ihop med en av Stockholm Prides partyveteraner, Richard ”Rille” Hante och bokat upp Norra Latin på Norra Barntorget för en lång, lång festnatt!
Start vid 23.00 så att man först kan se uppträdandena där hemma (eller på de barer som sänder eventet), men vara med om den magiska omröstningen tillsammans med alla andra fags!
När väl Måns vunnit – för inte fan kan det gå på annat sätt? – så fortsätter festen under ledning av Kim Kärnfalk med linda Bengtzing, Dina Nah, Mariette och Storschlagets Gregor & Thérèse på scen.
Festen pågår till 05 och under den tiden kommer man kunna dansa till Kenny Solomons oförblommerade schlagerkalas och Makkans hits-blandning.
Förköp är klart billigare än att betala i dörren.. Bara så ni vet.
– En överraskning till som är kopplat till Conchita och Wien dyker upp, utlovar Bernhard när QX gör en sista koll vad som händer.