Videopremiär för Sister King

– Det känns lite nervöst att musikvideon är här, men på ett bra sätt, det är en spänd förväntan som känns skitkul, säger hon.

Du kallar din musik för heartcore, vad innebär det?
– Jag är en känslomänniska, jag måste vara i kontakt med mina känslor när jag skriver en låt, i detta fall var jag väldigt lycklig och det gäller att ha med sig hjärtat hela tiden. Det är stora saker som händer när man blir tokkär och jag vill förmedla: Gör din grej och kör ditt race, bli glad och dansa. Det är en pepplåt, säger Sister King.

Hur tilltalar din musik hbtq-personer?
– Låten handlar om kärlek och att våga följa sitt hjärta. Jag har valt att ha med både killpar, tjejpar och heteropar för att visa att kärlek definieras inte av en norm, kärlek bara är. I videon har jag och en tjej i publiken ett moment, jag kanske skulle kalla det kärlek vid första ögonkastet. Om videon kan hjälpa tjejer och killar som kanske vill men inte vågat ta steget ur garderoben skulle jag bli varm i hjärtat. På så sätt är jag gärna en förebild, säger Sister King.

Kan du berätta om hur låten blev till?
– Jag gjorde låten i ett förälskat tillstånd där allt kändes möjligt, jag ville impa på en tjej som jag var kär i, det blev inget med den tjejen i slutändan men låten finns kvar, säger Sister King.

Har du några andra projekt framöver?
– Jag har fler låtar som är på väg att spelas in, det kommer komma mer, förhoppningsvis under hösten. Sedan hoppas jag även kunna uppträda under tjejfesten på Stockholm Pride.

Sister King är soloartist och har hållit på med musik under lång tid, nu satsar hon helhjärtat på musiken. Under fredagen släpps musikvideon till låten All This Love på beingblogged.se, men det går även bra att kika på Sister Kings Youtube-kanal.