– Torget satsar på öppen scen

Man kan alltså göra vad som helst den här kvällen? Vad skulle du helst vilja se?
– Ja, på Fräcka Fredag med Öppenscen kan allt hända. Alla är välkomna! Såväl nya talanger som etablerade artister som vill dra av ett nummer spontant. Sedan ser vi gärna att det är underhållande och roligt också. Jag ser gärna lite burlesk, någon dragking eller Leila K vore drömmen.

Drar ni gränsen nånstans, får man vara hur naken som helst om man kör en stripp?
– Allt är tillåtet så länge att man inte skadar sig själv eller andra och att man inte bryter någon lag. Vi gillar ju lite fräckt och naket så visst gärna ”Full Monty” om man känner för det. Vi hade en spontan stripp av en gäst sist och det var mycket uppskattat av publiken trots han behöll kalsongerna på.

Vilken gäst skulle du helst vilja se sitta i publiken på fredag på Torget?
– Alla gäster är välkomna gamla som nya. Älska publiken på Torget för att det är en skön blandning av folk men skulle gärna se lite flera björnar våga sig hit också.

Ett gästspel på Torget om man spelar sina kort rätt alltså, vad innebär ett gästspel?
– Jo, ett gästspel innebär att man kan få ”hosta” en egen kväll på Torget. Och om man har någon rolig och bra idé på temakväll som vi tycker passar in här på Torget så kör vi på det.

Fräcka fredag kallar du kvällen, hur fräck brukar din fredag vara i vanliga fall?
– Ta din Fräcka Fredag och dubbla det med två och du får min Fräcka Fredagar hemma i Rågsved, det nya Stureplan. Eller så blir jag bara hemma och har vuxenmys med en av alla mina älskare som matar mig med ostkrokar och bubbel medan Kikki Danielsson skvalar i bakgrunden.

Start 22.00 på fredag 2 okt.