– Admira & Emelina firar in julen med egen show

.

Den stockholmska dragduon räknar ner till julen mellan 20-23 och bjuder på lussekatter och livesång. Choco Canel står i DJ-båset under premiärkvällen och Stefan Boström finns vid pianot. Och det är fri entré!

Okej Admira, vad fick dig att köra ihop med Emelina?
– Vi är båda än så länge unga och naiva, så varför då inte njuta av julen så mycket som möjligt? Metropol Palais är ett mycket klassigt och elegant ställe att få sätta sina klackar på, så när vi fick erbjudandet att showa så tvekade vi inte en sekund!

Admira, kommer du fortsätta på Wonk?
– Självklart! Och speciellt nu när jag har min egna showkväll Thunderrave med olika svenska drugor en gång i månaden som jag håller i så är det roligare än någonsin!

Ni kör live, vilket inte är helt vanligt i dragsammanhang?
– Emelina har en mycket bra sångröst, en stark anledning till varför hon var så förtjänt till att vinna Queen Of Queens, och Admira vill utveckla sig och julsånger kändes som det perfekta sättet att börja på.

Vad mer kommer att hända under dessa måndagar?
– Vi har en stor säck full med överraskningar, och planerar stort den 21 december! En och en annan druga kommer att titta förbi under måndagarna och vi kommer att bjuda på allt från lussebullar till skinkrullar och riva av ett par julklassiker!