Jo det kan vara ödehelgen för alla restauranger, barer och klubbar. Inte en krona kvar på kontot. Först på måndag är det dags att fylla på spagettiförrådet!
Men gayfestarrangörerna trotsar trenden och vågar satsa stort även denna helg.
I Stokcholm utlovar Klubb Hångel en skandal när de på fredagskvällen firar 1 år. Kärlekskapell, Ebba & Philly liksom Daniel Hånberg Alonso som Line Up och futtiga 80 kronor i entré (cash only) låter lovande för en ung och glad publik!




Klubb MumsMums drar igång sina sommarklubbar. Tala om att vara early adapter! En gång i månaden från nu kommer MumsMums-gänget med Petter Wallenberg i spetsen att fylla Södra Bar vid Mosebacke Torg. Butchessa och Lucky Slut Bonita på scen och så ett mysigt krypin i Panoramabaren där inte minder än Södra teatern chef Ingmari Pagenkemper tillsammans med Carnita Molida spelar sina Spotify-hits.



Såklart är alla Stockholms gaybarer, restauranger och klubbar redo att ta emot även de som denna helg bara har råd med entré och en mineralvatten! Fest är fest om än med torra strupar! Fredagsklubben Candy har fri entré till midnatt, Makkan, Bride och Bernhard som DJs. Lördagsklubben KingKong har Bernhard och Bride. Tak kör som alltid öppet till 05 fredag och lördag. SLM ar aspopulära Sports Night fredag kväll med Daniel Olsson som DJ och fetisch (strikt men inte så hårt som Club Berlin) lördag kväll med Carl Lindberg som DJ. Förfest på Side Track! På Secret Garden spelar Leo. b fredag och lördag och på Torget är det som alltid DJs på helgerna. Det blir uppehåll i helgen lovar SMHI, så på med jackan och mys på Mälarpaviljongen och på underbara Bitter Pills hänger Söders sköna blandning av hens.
Så. Inget gnäll. Ut och festa!


Årets Drag-vinnare på QX GayGala visar ikväll varför de inte bara är värda att vinna utan dessutom varför så många älskar dem att de valde att ta sig för att rösta! Kvällens show är en legendarisk sådan där Babuschka, Carina de Soleil och Elecktra levererar en schlagershow som bräcker både Malmö Arena och Friends! Moriska Paviljongen är platsen.
BeeBar har öppnat uteserveringen och det finns värmelampor! På lördagsklubben Wonk är det Földes och Joe som spelar och Belinda är värdinna. Lokalerna på Stortorget kommer renoveras lite kort så festa nu – nypremiär blir sedan 7 maj.



Göteborg har alltid lika trygga och superparty-inriktade BeeBar som en av stans främsta dragplåster. Såklart de fick GayGale-priset även i år! Fredag Vasil, Alex & Mikaela som spelar och lördag är det Dj Bitters tur att få er att flaxa med armar och dra på smilbanden.




Fierce Friday på Gretas med fri entré till 23. Dj-uppställning Pete Love och Wookie. Lördag spelar T-West och Jim-Ess.
Missa inte sköna förhänget Haket med pub, quiz och karaoke och massa ny bira nu under Göteborg Beer Week och så lite längre ut på Majorna Crippas Café med vin, underhållning och vegomat.