Nyfiken på nya sätt att leverera musikal glädje? Polari i den fantastiska klubbtrappan F12 tillhör de som vill ge plats och utrymme för just det. Och onsdag den 15 juni är det besök från San Francisco och bögkollektivet Honey Soundsystem.

Jackie House (Jacob Sperber)

– Vi har ju massa roliga bögar och flator som kommer och spelar nästan varje vecka, berättar Pjotr som är med och driver klubben Polari. Och Honey Soundsystem som består av fyra bögar från San Francisco håller just nu på att återupplivar och erövrar homoscenen inom house och disco över USA och Europa. Det sa typ boom om dom förra året och plötsligt blev de superstora. Askul, alla fyra gör musik, driver skivbolag och gör fester i San Francisco och DJar världen över. Allt de gör är väldigt knutet till homokulturen; grafisk design, vilka fester de spelar på och vad de själva uttrycker.

Jason Kendig

Jackie House (Jacob Sperber) och Jason Kendig representerar kollektivet vid deras spelning i Stokcholm och för en som ”bara” lyssnat och sett dem digitalt är det tydligt att det kommer sprida ett sjurungandes sväng!
På med dansskorna alltså och förbered dig på en lång härlig dansnatt. Vid 03 stänger Polari men festen fortsätter då inomhus hos flatklubben Girls Gone Wolf.
Redan ikväll den 8 juni kan du dansa loss på F12 till Midland!