Bered er för stort party på gayklubben Hercules fredag kväll i Helsingfors. Mega Paula är tillbaks med sin tävling där årets Drag Show-artist skall utses.
På den imponerande stora scenen, inte minst för att vara en gayklubb, kommer Finlands drag-artister kämpa om att få juryns uppmärksamhet. En jury som leds av ingen mindre än Arja Saijonmaa och har även dragartisten Divet, Marko Vainio, årets Miss Finland, Shirly Kasslin och skådespelaren Petteri Paavola liksom sponsorerna Westerback och Boutique Kaarina K som medlemmar.
Galan leds av Mega Paula och Mr Finland 2016, hunkiga Alex Benjamin Hytönen vars Instagramkonto gör succé.

Arja Saijonmaa, Mega Paula och Alex Benjamin Hytönen

Hercules, som flyttat till Norra Järnvägsgatan kämpar om epitetet Norra Europas största Gayklubb, och har tveklöst blivit en tuff konkurrent till dtm som ligger kvar tvärs över gatan från Stockmanns, kommer dessutom att med Mega Paulas hjälp få ena rejäla drugor på scen: Scandinavian Hunks! Finska män när de är som störst och vackrast helt enkelt! Och typ klara, färdiga, gå, för ett sauna-besök.
Biljetter kan köpas i förväg. Läser du detta från övriga Norden är det lätt som en plätt att flyga över i morgon (glöm inte att Finland ligger en timme före oss andra) och bor du på svenska östkusten, hoppa på båten ikväll. Det blir gala de luxe i Helsingfors fredag natt!