Beskriv Electric!
– Den är en del av mig. ”Elektrisk” var vad folk kallade mig när jag var liten, för jag var hela tiden på gång och kunde inte sitta stilla. Som första singel så ville jag att låten skulle beskriva vem jag är. Jag vill påverka människor att vara sig själva och låta dem lysa och vissa sina rätta färger, det är det som gör oss lyckliga. Videon visar mig på platser jag drömde om som liten, dansandes i vatten, i eld och i massa glitter. Jag fick inte vara mig själv som liten så jag skapade en egen värld. Fontana betyder Fontän på italienska och jag vill vara en fontän av energi, färg och positivitet.

Är låten typisk för dig?
– Absolut. Jag har älskat Britney sedan jag var sex år och gillar även Kesha och Jennifer Lopez. Det viktiga är att låten har ett positivt budskap. Det finns så mycket sorg i världen och då vill jag sprida glädje.

Du var med om en del homofobi i ditt födelseland Brasilien, har du varit med om något i Sverige?
– Ja. Jag blev både rädd och överraskad, för efter att ha bott i Sverige i två år var jag inte rädd längre. En dag kom en kille och satte sig bredvid mig på tunnelbanan och när jag såg honom i ögonen såg jag att han var rasande. Då skrek han ”Du är ju bög! Vi hatar bögar!” Precis när han skulle slå mig tog en främmande människa tag i honom och slängde ut honom från vagnen. Där och då svepte allt jag varit med om tidigare förbi på nytt. Men det tände en eld i mig, att saker måste förändras över hela världen och att jag måste slåss för mig själv, och kommande generationers rätt att få vara den man är, vart jag än är.

Vad drömmer du om just nu?
– Att fortsätta att jobba med musik och nå folk över hela världen. Jag vill göra skillnad. En 19-årig kille skrev till mig att han var nära att ta sitt liv men så dök jag upp i hans spellista på YouTube och han ändrade sig. Min video gjorde skillnad och fick honom att fortsätta. Det pushade mig och visar att jag gör nåt positivt.

Att du ofta går i klackar har blivit ditt signum, hur ofta har du på dig högklackat?
– Bara när jag övar eller uppträder. Många tror jag bor i höga klackar men de är bara en del av min artistiska persona. Jag får kraft genom klackarna och de gör mina 165 cm längre (skrattar).

Vad får dig själv att känna dig elektrisk på dansgolvet?
– Britneys Toxic. Jag brukar göra hela koreografin om den kommer på när jag är ute. Annars funkar J Lo, Madonna, Kesha, Beyonce eller Katy Perry lika bra.