Calvin och Linus har känt varann i snart 15 månader och varit ett par i snart ett år. I kväll är de tillbaka i TV3:s Mästertestarna.

Varför är ni med i programmet?
Calvin: TV3 skickade ut en förfrågan om att dom sökte ett gaypar och både mina och Linus vänner taggade oss att söka. Sedan hörde produktionsbolaget och efter mycket knåpande fick vi till ett par inspelningsdagar och resultatet blev så bra så TV3 satte in extra inspelningsdagar med oss och klippte om programmet vilket är superroligt!

Berskriv Mästertestarna för de som missade förra helgens premiäravsnitt!
Calvin: Det är ett roligt och lätt familjeprogram med olika konstellationer av par/familjer/vänner som under varje program testar spännande produkter/teknik/prylar som vi betygsätter, provar och hittar kreativa lösningar för att använda i nya sammanhang som dom kanske inte var planerade till.

Vilka är ni?
Calvin: Jag är 28 år, och från Dalarna. Jag har bott i Stockholm i snart sju år och jobbar med sociala medier-strategier. Jag jobbar med kampanjer på Instagram och snapchat och så vidare. Förutom det är jag modeintresserad, levnadsglad, nyfiken och supersocial. Jag älskar att sätta guldkant på vardagen och tar gärna ett glas vin med nära och kära på någon mysig uteservering.

Linus: Jag är 22 år från Lysekil. Jag har pluggat till ”Homestylist” och inredare, och flyttade till Stockholm för två år sedan för att jobba under Stockholm Fashionweek. Jag jobbar idag som butiksansvarig för en inredningsbutik på Södermalm i Stockholm. Samtidigt som jag är en riktig hemmakille som älskar en städad lägenhet och snittblommor på bordet, lika mycket att vara ute och fuldansa på helgerna.

Gillar ni att testa nya saker överlag, och vem är den modigaste av er?
Calvin: Jag är definitivt den modiga av oss. Jag gillar att utsätta mig för det extrema och är spontan och den lite ostrukturerade galningen. Linus är mer säkerheten och tryggheten. Men när det kommer till just nya prylar blir det nog ombytta roller där Linus gärna förnyar sig och jag känner mig helt plötsligt trygg i en miljö som aldrig förändras. Så det beror nog på vilken slags situation det handlar om. Men jag är modigast!
Linus: Jag skulle också säga att Calvin är modigast. Han är mycket mer impulsiv än jag är, jag är en riktig planerare. Jag tror att jag ändå är rätt så öppen för att testa nya saker, så länge jag får lite framförhållning.

Ni verkar båda vara modeintresserade, vad är era hetaste tips inför senhösten?
Calvin: Inför hösten satsar jag som vanligt på en dressad stil. Kostymer och lager på lager, mycket stickat, tweed och ull i mörkgrönt, grått, nude och svart. Jag gillar dressat med en twist och ibland spårar det loss och plötsligt står jag där med blommiga byxor och tänker: Vad hände här?
Linus: Jag satsar på svart, svart och åter svart. Jag älskar svart från topp till tå men med roliga och annorlunda snitt och material. Jag kommer köra på polo i alla varianter, allt ifrån grovstickat till t-shirtmaterial. Jag kommer addera accessoarer i burgundy för att skoja till det lite.

Mästertestarna, TV3, kl 19.00

Calvins Insta

Linus Insta