Jonas lever Singeliv

Hur kommer det sig att du är med i Singelliv?
– Jag kände att det var dags att visa upp lite äkta kroppar och känslor, ingen jag känner ser ut eller beter sig som dem i Ex on the beach eller Paradise Hotel. Jag ville visa att man inte behöver vara helt klar med vem man vill bli, eller vilket kön man ska tycka om. Det är okej att vara lite oklar och testa sig fram!
Hur länge har du varit singel?
– Sedan februari 2016, det var en busig kille om jag säger så…
Vad letar du efter?
– Nu när det är höst så hade jag ju räknat att någon sommarkatt skulle ha fått följa med in men så har det inte blivit. Jag vill ha någon som är driven och passionerad för något, det kan vara vad som helst.
Hur är du som partner?
– Jag vill bestämma, men älskar när någon tar kommandot och bestämmer åt mig. Och jag behöver mycket egen tid med mina vänner. Jag sover naken men bli inte frestad, jag blir mycket arg om någon rullar över på min sida i sängen. Jag prenumererar på Dagens Industri i pappersform, ja, jag är en liten gubbe fast i en twinks kropp.
Vilket sexuellt fack hamnar du i ?
– Jag skulle inte själv säga att jag är bi, jag kom ut som gay för två år sen när jag var 20 år. Jag har bara inte slutat att ha sex med tjejer och det har att göra med det stora bekräftelsebehov som jag har. har. För mig spelar det ingen roll vem jag tillfredsställer bara jag får bekräftelsen på att jag är bra. Sen så får man den där fiktiva känslan för ett kort tag där man intalar sig själv, att man är älskad. Detta är något många bikillar känner men inte pratar om, och andra gaykillar förstår sig inte riktigt på detta.
Finns det ett mönster i personerna du faller för?
– De är personer som är på väg någonstans, som inte har slagit sig till ro och som inte har hittat sig själva än.
Ok, fördelen med att vara singel?
– Man kan känna sig riktigt fri när man en fredag besöker Candy. Man kollar omgivningen, beställer sin favodrink hos sin norska bartender Erik, då är det rätt härligt att vara singel!
Vad gör du annars?
– Till vardags driver jag en elfirma med nio anställda i Stockholmsområdet. Sen hänger jag med mina vänner på kvällarna och busar på helgerna!

Singelliv visas på TV4 Play