– Man kanske inte vill eller kan gå till Golden hits, Grand Garbo eller någon vanlig nattklubb som transsexuell, gay, HBTQ-person eller annat, säger Club Secret Loves arrangör Therese Lönnström till QX när hon berättar om konceptet Secret Love.
– Jag läst och hört av människor runt omkring att det varit efterfrågan på sådan här klubb. Numer verkar det inte finnas någon sådan sluten klubb i Stockholm förutom mer fetischfester som Dekadance, så för cirka 1,5 år sedan kom det bara för mig helt spontant på egen hand att prova starta en klubb och sedan får man se hur det kan utvecklas.
Hittills har Theres fixat två klubbkvällar som hon puschat för via slutna grupper på Facebook. Nu hoppas hon, med en öppnare inbjudan, att fler skall hitta till klubbens fester.
– Ingen är gladare än jag om det lyckas och kan bli något stort av det, säger hon.
Och förutom att bredda marknadsföringen för fredagens fest så kommer livesjungande dragartisten Diva Carola och uppträder.
Så vad gäller för festen?
– Klubben ska vara så enkelt som möjligt för att vem som helst ska kunna komma och känna sig bekväm oavsett vanilj-Svensson, gay, trans, lack/läder/latexfetisch, vara lättklädd eller vad som.
Men en standard-dresscode är alltid EJ BLÅJEANS.