Äntligen! Bögbonde i Bonde söker fru!

Idag presenterade TV4 de åtta bönder som tittarna nu får skriva brev till. Innan den 4 juni måste böndernas potentiella kärlekar ha fattat pennan och skrivit brev där dom anmäler sig villiga att dejta någon av de åtta männen. De fyra bönder som fått flest brev kommer vi tittare att få följa i höst när serien startar. Peter Gustafson är alltså killen vi nu kan börja drömma om. QX ringde upp Peter för att se vad han är för kille.

Så, Peter vem är du?
– Jag är en ganska ordinär kille med glimten i ögat. Har ridit sedan jag var sju och har ett stort intresse för hästar. Jag har en stor gård utanför Gottröra där jag sedan sju år tillbaka föder upp hästar, just nu 25 stycken. Jag har vid sidan om hästarna jobbat med olika saker inom krogsvängen och startade gayklubben på Kharma tillsammans med Ulrich Bermsjö och Leo Berglund för ett par år sedan.

Hur kommer det sig att du är med i Bonde söker fru?
– Det har varit ett stående skämt bland mina kompisar, att jag borde söka till programmet. Och i vintras när jag surfade runt på nätet såg jag att dom sökte nya bönder så jag skrev ett mejl och så hörde produktionsbolaget Meter av sig. Det är verkligen hög tid att folk får se killar dejta varandra på bästa sändningstid. Om turister 2008 kan åka till månen utan att någon höjer ett ögonbryn så tycker jag att det är märkligt att folk kan tycka att det är konstig att två killar, eller två tjejer för den delen, kan bli kära i varandra.

Vad söker du för kille då?
– Någon som känner sig bekväm med vem han är, en schysst avslappnad kille helt enkelt. Jag kräver inte att han ska leva mitt liv eller offra sitt liv för att bli min man på gården. Det är bara bra om han har ett eget stort intresse, så som jag har hästarna, och så kan vi två ha en trygg bas ihop när det gäller övriga delar av livet.
– Jag hoppas att killar därute vågar ta steget och höra av sig. Livet är kort och ibland måste man chansa lite. Det här ska bli en kul grej där jag och de jag träffar får visa hur killar dejtar, och förhoppningvis blir kära, och att det är som vilken kärleksrelation som helst. Det är inget smaskigt Big Brother med filmande i duschen utan en välproducerad realityserie om att hitta kärleken. Jag har ett enormt förtroende för TV4 och produktionsbolaget Meter. Och om jag så bara får ett brev så kan det vara brevet som gör att jag träffar mannen i mitt liv. Men jag hoppas såklart att många skriver (skrattar).

Så, missa inte entimmesprogrammet Bonde söker fru, TV4, 21 maj, 20.00. Där presenteras Peter och de andra bönderna. Sen är det bara att börja fila på brevet till Peter…