Lagom till Mellofesten har BeeBar nu fått sin nedre våning färdig och klar för fest. Premiär blir lördag kväll och Dj Micke från Göteborg har tagit sig ner för att höja temperaturen extra! Med nedre våningen fixad och klar blir det fester varje helg där det bland annat utlovas 80-talstema och Diva-fester!
Redan fredag kväll är det dessutom extra fest på Beebar inför lördagens Mello-14-premiär.





För de mer läderintresserade som anländer Malmö för en helg av tonartshöjningar och tatuerade artister, är det fredag kväll öppet på SLM för kvinnor, transpersoner och intersexuella då Wish har fest. På lördag kväll är det SLM som har klubbkväll.
Kan ju vara en uppiggande att blanda glitter med lite ruffig undergroundstämning!




En inte helt djärv gissning är att gayklubben Wonk kommer vara ett populärt efterhäng när festivalen är över på lördagskvällen! Wonk har utropat hela februari månad till ”Mellomånad”. 23.00 öppnar klubben med efterfesten där Földes & Pracha spelar ihop på stora golvet, Uffe på lilla och Francesca styr i karaoken.



Men även om Melodifestivalen har sitt huvudsäte i Malmö, så är det inte helt öde i resten av landet denna helg. I Stockholm är det traditionsenligt lite extra tryck på gayställena inför måndagens – totalt slutsålda – QX GayGala på Cirkus!
På fredagskvällen har Candy öppet mitt i stan med tre dansgolv. Makkan på ”Bon-Bon”, Pamela och Bernhard på stora golvet och så Andreas Graveleij som i grottan spelar så Melloöronen ryker.
Leo B. styr upp skivspelaren på Torget på fredagskvällen i god ordning med direkt transport från Jonas Gardells show där Leo är en av alla sköna finalare! Gaysen samlas såklart även på By Adam, SideTrack och Urban Deli på fredagskvällen och de lädriga tar turen via SLM innan man sussar.
På lördag är det Zipper som håller hov på Kungsholmen. Mums Mums har fest på Söder och releasar en ny kollektion på temat ”Be Somebody” där överskottet går till den ryska hbt-rörelsen. Design på kollektionen av kepsar och T-shirt är av House of Wallenberg och Karl Alley.
På lördag har även Space Banana fest, dvs Katjas mer electrolevererande klubb som denna natt håller till i Dovas källare vid Skanstull. På lördagsnatten har SLM dansgolvet igång med Dj Kinski och den som inte vill sova tidigt kan rulla vidare till Basement där Dj Lorenz spelar till 07 på morgonkvisten.



I Göteborg satsar Bee Bar på extra schlageryra under lördagsnatten och eftersom det är sista fredagen i månaden har Queer fest på Park Lane där temat är Burlesque. I schlagerbaren spelar Markus Gisslén i Popbaren Bebulah Leigh och minglet sköts av Kotton Kandi & Co.
Stort kalas blir det på fredagsnatten hos Gretas som firar att man blivit 16 år! Grattis Greta och vi ser fram mot minst 16 år till!



Fest på lördagsnatten blir det även i Jönköping där RFSL har G.I.B. öppet med Melodifestivalen i TVn. I Kristianstad är det RFSL-Pub på lördagskvällen och lördag natt är det även fest på Droskan i Umeå med klubben Take Queer.
Redan ikväll har Pink Fridays i Norrköping fest där man kan konstatera att deras satsning på ett Sexy Topfloor blivit en succé!
Och i fantastiskt vackra Såstaholm i Täby utanför Stockholm är det nu i helgen Gay-helg!