De senaste dagarna har listorna fullkomligt lusats ner av Melodifestival-låtar som redan är i final. Och nu kom ytterligare ett uppsjö hits in i leken: Bada nakna, som är den mest streamade låten hittills i år, Kizungozungo som är årets stora överraskning och just nu ligger tvåa på iTunes efter Frans, och Håll om mig hårt med Panetoz och Put Your Love on Me med Boris som båda ligger högt på listorna redan. Grymma val av tv-tttarna, även om undertecknad hade älskat att Isa tog en finalplats. Hon borde ha varit i final redan istället för David Lindgren.
Punkt.

Andra Chansen-programmet var i övrigt fantastiskt mycket bättre än i fjol. Minns ni förra året då Sanna och Robin tillsammans med huskören sjöng ett evighetslångt medley av ESC-hits i olika spexiga scenerier? Fy satan vad glad man är att slippa det.

Anna Charlotta Gunnarssons expertinsats ser vi gärna igen. Grymt insatt, snyggt avvägt och med glimten i ögat. Älskade också hennes könsanalys. Bra röstat, Sverige!

Peter Jöback och Ola Salo var bra som programledare och Gina Dirawi bevisade än en gång hur grym hon är när hon är avslappnad och bekväm.

Nu ser vi fram emot en final där Frans tar det- Är vi okej med det?
JA!