Bekanta festfixaren och klubbprofilen Navid Kabiri & CLEAN GROUP ser till att Stockholm får Euro After Parties i Stockholm under Eurovision i maj. De anordnar fem efterfester under veckan och har bokat några av Sveriges största MF/ESC-artister. Vi tog ett snack med Navid.

Vad är det som händer under ESC-veckan?
– Ja, har man inte planerat att besöka Stockholm under Eurovision-veckan så får man nog planera om, det är som en Pridefestival! Vi kommer under veckan att hålla i fem efterfester i Stockholms coolaste lokaler Operaterrassen. Vi kommer att bygga ett enormt intältat utegolv för 900 gäster, ta över en del av Café Opera och så hela Operaterrassen. Sammanlagt kan vi ta emot över 4500 gäster och det blir fem dansgolv och ett tiotal DJ:s som kommer att spela varje kväll.

Ni har en imponerande lista med artister…
– Ja, när jag var i Wien under ESC gick våra svenska artister på repeat i högtalarna på festerna och vi jobbar med de som älskas av Eurovisionfansen. På tisdagen blir det Samir och Viktor, på torsdagen Ace Wilder, Magnus Carlsson och Dinah Nah och på fredagen Charlotte Perrelli och Anton Ewald. Och på lördagens efterfest har vi bjudit in ett av de största namnen i Eurovisions historia, Dana International. Dessutom kommer Wiktoria den här kvällen.

Hur får man tag på biljetter till festerna?
– Biljettförsäljningen är igång på Tickster och senare under april kommer det även att släppas biljetter på restaurang Torget i Gamla Stan.