Ni kör extraöppet med Candy, vad får er att satsa på Pride även detta år?
– I grund och botten så är det givetvis för att vi älskar det vi gör och att oavsett hur trött och sliten man är så glömmer man snabbt bort det när man står och tittar ut på alla glada människor som förhoppningsvis har valt att komma till just den fest som man själv har anordnat.
– Sen tycker jag att vi som arrangörer har ett ansvar att bjuda på så många fester som det bara är möjligt för oss att göra under den här veckan. Vi som bor i storstäderna blir bortskämda med att vi alltid har någonstans att gå ut med våra vänner, men många av dem som kommer till stan under den här veckan har ofta inte samma möjligheter till att gå ut och möta andra på stan där dom bor.

Candy har ju blivit en enorm fredagssuccé, vad beror det på?
– Jag tror att vi har haft turen att lyckas så bra för att vi håller på vår röda tråd som vi alltid har jobbat med gentemot våra gäster. Vi vill alltid att folk ska känna sig hemma och välkomna när dem kommer till oss. Det ska vara bekanta ansikten från det att du anländer i dörren likasåväl i barerna som i dj-båsen. Vi siktar alltid efter den där sköna ”hemma-hos-känslan” på våra klubbar. Sen försöker vi att alltid vara på plats och h ta in åsikter och feedback.
Sen givetvis att gästerna gillar den musik som våra underbara Dj´s serverar och att det föll så väl ut med den nya lokalen på Le Bon Palais har så klart varit en starkt bidragande faktorer.

Ni går samman med Navid för lördagens stora avslutningsfest, hur kommer det sig?
– Ja, vi har valt att gå ihop i år. Vi har jobbat ihop flera gånger innan men inte just på det här viset. Vi kommer alla väldigt bra överens och gillar att hitta på galna happenings. Så i år tänkte vi att istället för att köra på eget håll så varför inte slå oss ihop och leverera det största och galnaste Stockholm har sett på länge, så precis så blev det.

Lördags-festen rymmer hela 2600 personer, det låter galet.
-Ja, 2600 pers ja… Det blir verkligen galet i alla bemärkelser den kvällen. Det är den största festen vi gjort så här långt, så vitt jag vet så det finns inte så överhängande stor risk att någon inte skulle kunna komma in hos oss på lördagen med den typen av kapacitet

Ni maxar schlagergolvet under en av era dagar, är det sådant tryck på schlager?
– Ja, vi har valt att flytta ut det golvet under Pride då det redan i sitt vanliga format håller på att växa ur sig själv så vill vi inte att det ska bli ett störande moment att det ska upplevas för trångt för dem som vill vara där inne så då får det bli ett XL-golv helt enkelt. Schlager har fått ett galet uppsving den senaste tiden och då är det uppenbart att gästerna vill ha just det, och då är det precis det dem ska få av oss också.

Vad ser ni mest fram emot under Pride?
– Att få träffa alla våra underbara gäster i första hand. Sen hoppas vi även på att hinna vara så mycket som möjligt i parken och ta del av allt som händer där med våra vänner. Ska bli roligt att se det nya för i år med Kinkykvarteret i parken och hur det ska funka men sen givetvis att se Conchita på scen. Och att vi faktiskt har möjligheten att få ha en sådan mäktig parad helt fritt här i vår stad, bara det är värt att fira tycker jag.