Du har bjudit hit Kazaky till festen på lördag, varför just dem?
– Jag har alltid gillat deras show och musik så det kändes nytt och fräscht och inte kört i Stockholm tidigare.

Lördagens fest blir inte på Wonk utan på Kristall, varför?
– Kristall är större, har en scen och tre dansgolv plus en grymt stor takterrass. Vi kommer att ta in 1500 gäster så det kändes naturligt att köra i denna lokal då vi fick tillgång till den en lördag.

Det blir det första Pride som festarrangör i Stockholm, känns det nervöst?
– Visst känns det nervöst och det ska det göra, men det känns fantastiskt roligt. Vi kommer att bjuda på tre grymma fester.

Vad ser du mest fram emot under Pride?
– Helt klart att vara med i paraden. Jag har bara tittat på den innan och aldrig haft med ett Wonk-flak så det kommer att bli superkul.

Wonk har blivit en lördagssuccé och onsdagarna tuffar på bättre, hur har det här halvåret varit för dig som klubbarrangör i Stockholm?
– Det har verkligen varit över förväntan. Jag hade inte ens kunnat drömma om responsen jag fått och alla nya människor jag lärt känna. Och jag fullkomligt älskar att ha Stockholm som mitt andra hem.

This is Tel Aviv-festen är du avsändare till, varför just Tel Aviv?
– Det började väl med att jag bokade min favorit-dj och producent för tillfället, Yinon Yahal som producerat och spelat en del med Offer Nissim plus att Tel Aviv har en av de största och bästa Pride just nu. Där av föll namnet på festen naturligt.

Känns det konstigt med just den platsen med tanke på vad som händer nere i Gaza eller kan folk separera fest och allvar?
– Festen är inget politiskt ställningstagande, utan en fest med en grym dj från just Tel Aviv. Man måste kunna separera fest och allvar så det utgår jag att folk gör.