Framtiden i din fitta – en guide till morgondagens sexleksaker
Tröttnat på din gamla trogna sexleksak? Då kan den här workshopen på Pridehouse ge dig lite nya tips. Ett måste oavsett om en vill köpa eller ej.
Pridehouse Kafé Klara, 15:00–15:45

Eurogames mingel
Nästa år är det Eurogames i Stockholm och på tisdagskvällen bjuder de in till en mingel på Bistro By Adams som en inte för missa. Gå dit och mingla runt, kolla vad som kommer hända och anmäl dig eller och ditt lag till turneringen.
Bistro by Adam, 18.00-23.00

Flator på Clarion!
Flatbarhäng på Clarion Skanstull! Den absoluta förfesten innan Moxy på onsdag!
Clarion Skanstull, fr 19.00

Maria Makar, frilans

VM i dildokubb
Världens första VM i dildokubb på Kulturhusets tak. Svenskarnas favoritsport i ny tappning med andra ord. Upplagt för mycket skratt och kanske en flört?
Pride House, 16.00-18.00

Ung och leva med hiv – nu och då
Samtal om hur det är att vara ung och leva med hiv i dag. En viktig programpunkt som för en gångs skull sätter unga i fokus.
Pridehouse, 16:00-16:45

Silent Disco
Du hör bara musiken själv i dina lurar och du dansar efter din egen musik. Inga grannar kan klaga och du väljer själv volymen. Som åskådare kan det bli hur roligt som helst att se alla osynkade dansentusiaster.
Pridehouse, 19.00-22.30, Pris: 60kr, pridepass behövs ej

Ronny Larsson, redaktör

Allsång på Skansen
Conchita är där, Alcazar är där, Ola Salo är där. Ja, ni här, det finns ingen anledning att sitta hemma och vara tråkig. Nu prajdar vi med Petra, björnarna, älgarna och pingvinerna!

Smink & perukmakarn
Har ni fixat allt till veckans fester? Det har inte jag så jag kompletterar upp på välsorterade drag/party/smink-favvon på Söder. Spana gärna in Maskeradaffären intill som är välsorterad och har skor i STORA storlekar. Drag på lördag? You bet!
Smink & perukmakarn, Renstiernas gata 21

Köpa veckopasset!
Ja, imorgon öppnar parken och då vill vi se alla I parken. Inte utanför. Jag tycker vi alla har en skyldighet att närvara under dom här dagarna. För att fira att vi kan. Och för att festa för dom som inte kan.
Ticnet.se 845 kr, 540 kr för pensionärer & er under 26.

Anders Backlund, frilans

Gerilladejta på södran
Stoppa undan din telefon och hitta killar analogt. Jag älskar arrangörernas upplägg. Samla ett gäng singelkillar på ett härligt ställe, spana, snacka, ragga utan några appar. Ha en härlig kväll. Gerilladejtingen är gratis i Södra teaterns champagnebar och startar Södra Teatern 18.00-00.00

Queer Allsång på skansen
SVT brukar pridepeppa ordentligt i Allsång på Skansen under prideveckan. I år sjunger Ola Salo årets pridelåt inför en miljonpublik. Han blir uppbackad av Stockholms Gaykör som kommer bidra med extra tryck i allsången. Dessutom uppträder Conchita Wurst och Alcazar. Det här kan bli en oförglömlig kväll.
Skansen, 20.00

Border Disorder – queerfilmfestival
Hela veckan visar festivalen i samarbete med Svenska Filminstitutet spännande och omistliga filmer, på temat gränser. En av mina favoriter är Out in the Dark som handlar om kärleken mellan en palestinsk kille och en israelisk kille. Festivalen pågår hela veckan i Klarabiografen i
Pride House, 15.00