I dag kommer Bögministeriet att spela in en live-pod på Pride House. Det blir deras första live pod någonsin och killarna är spända och exhalterade inför det. Att de får besök av ingen annan än den legendariska drag queenen Detox från RuPaul’s Drag Race gör det inte mindre nervöst. På scenen håller Robin Olsson, Johan Svensson och Christopher i snacket.

Vilken fråga brinner ni mest för att ställa?
Christopher: Jag tycker att det ska bli kul att se vad hon svarar på vad som hände med Willam och varför DWV bröt upp. Let’s throw some shade!
Robin: Jag vill veta hur klippt det där programmet är! Kände de igen sig själva när de kollade på programmet och var det någon som var en bitch som inte alls kom fram. I want the T.

Jag har förstått att ni är fans av Drag Race, vad tyckte ni om Detox?
Christopher: Jag gillade henne från första början! När hon presenteras för första gången och säger: I’m the queen B, eat it up and crown it!” så viste jag att hon var min typ av queen.
Robin: Detox var en av mina favoriter den säsongen. Det vara bara Alaska och Jinkx som kunde mäta sig med henne.

Vilken annan druga från RPDR skulle ni vilja ha som gäst?
Christopher: RuPaul! Och om hon inte vill så går det bra med Alyssa Edwards också *toung pop*
Robin: Bianca Del Rio! Min dröm är att bli ”read” av henne och sliten i bitar.

Vad är det värsta som kan hända nu när ni kör live?
Christopher: Att Detox inte kommer!. Hennes plan landar två timmar innan vi ska vara på scen så jag åker ut till Arlanda och hämtar henne med expresstaxi.
Robin: Kanske att hennes silikonläppar spricker på scen? Men ärligt, jag är rädd för att vi ska suga hästkuk på att spela in podd live. Vi har ju aldrig gjort detta förr. Tänk om vi bombar! Aaah!

Detox är rätt snabb i mun, kan ni matcha?
Christopher: Om vi ger Robin en fireball shot innan så ska han nog kunna ge henne en omgång.
Robin: När det kommer till munakrobatik så har jag övat sen jag var 13 så det kommer nog gå bra.

Tid: 14.00-14.45
Plats: Pride House