Från och med i dag och fram till på lördag kan din kyss förevigas på Stureplans storbildsskärm. Det börjar med att du besöker Scandics mobila hotell på Norrmalmstorg.

Hotellrummet är ett krypin på 18 kvadrat, med badrum och wifi. I rummet finns en proffsfotograf som kommer att fota när du kysser den du vill kyssa, till exempel din partner, mamma eller hund.

Bilderna som tas under dagen kommer sedan att hamna på storbildsskärmen på Stureplan, i ett enda långt kärleksflöde. De laddas även upp på Scandics Instagramkonto under hashtagen #HångelToGo
– Med bilderna vill vi sprida kärlek och understryka att det är viktigt att måna om varandra, säger Freddy Becker, chef på Scandic.

Varför är kyssen ett bra verktyg?

– Det är ett av våra mest grundläggande beteende för att visa att man tycker om någon.

Det finns ju en säng i rummet, finns det inte risk att man somnar där? Det är ju rätt slitigt att pridea. Eller så kanske man vill gosa lite extra i sängen med sin nyfunna partner?
– Det gäller ju att det är lite städat. Vi hyr inte ut rummen just nu, utan då får man göra en bokningsförfrågan via hemsidan, så kommer vi med rummet.