Maria Makar

Tjejernas förfest
Tonight it is all about party! Flatpamparna Moxy och Hotellhänget anordnar flatförfest på gayvänliga krogen Urban Deli. Därefter kan man dra vidare till Moxyfesten. Blir den lika bra som Moxyfesten i onsdags får man inte missa den.
Urban Deli Chapman på Skeppsholmen 17.00–22.00

30+–fest
Härliga gamla hits, härliga avspända mogna kvinnor och härlig lokal. En riktigt, riktigt bra fest! Även du som är yngre än 30 är välkommen.
Nalen 21.00–02.00

Dancing in the dark
Hitta kärleken i mörkret på Sveriges kanske första mörklagda disco. Ljuset släcks ner regelbundet under kvällen och disco- och popmusiken varvas med tryckarlåtar.
Marie Laveau 22.00–03.00

Anders Backlund

Partiledardebatt inför valet
I höst är det dags att rösta, men på vad? RFSL grillar partiledarna hur de står i hbtq-frågor så du ska kunna göra ett klokt val.
Pride House 15.00

Sternfall i sommarnatten
En tradition är QX och Judisk krönikas fredagskväll på Mälarpaviljongen då Klezmerorkestern Sternfall judisk festmusik. I år viskas det dessutom om att det kommer några speciella gästartister.
Mälarpaviljongen 20.00

Festa med björnar
Björnar, silverrävar, pandor och uttrar – alla får komma. I kväll anordnar björnföreningen Viking Bears det stora Big Bear Pride Party. Det betyder en kramgo och hårig festkväll.
Stay Bar, Götgatan 99 21.00–03.00

Jessica Lundgren

Pride House
Sista dagen för Pride House så passa på att klämma in så många seminarium som möjligt innan den lesbiska festen. Fotboll för alla, Partiledardebatten, snuskbingo, Queer and Derby, ”Hen” och ”en” – små ord som upprör är bara några av alla spännande seminarium.
Pride House 11.00

Ragga i kön till pariserhjulet
Förra året tipsade jag om att ragga i kön till karusellerna och jag står fast vid mitt tips. Ragga och åk ett varv i pariserhjulet, vem vet, hen kanske blir höjdrädd och vill sitta nära?
Pride Park, det är gratis

Den lesbiska festen
Förra året hette det Flatgalan men det är samma koncept. Moa Svan och Nour el Refai är programledare och kommer bjuda oss på en timmes ren njutning. Det kommer delas ut pris till bland annat årets flata som förra året blev Nilla Fischer.
Pridepark 19.00