Senaste singeln Take it all off har fått ett avklätt Prideomslag och i kväll står Man Meadow på scenen för att framföra en mix av sina låtar.

Varför är det viktigt för er att uppträda på lördagen?
– Det är dels underbart att få vara en del av finalfesten som ju så tydligt tar ställning med sitt budskap ”Party for those who can’t” – det har varit ett turbulent hbtq-år med många diskussioner med allt från OS till Eurovision. Vi är båda så lyckligt lottade med familj och vänner som älskar oss som vi är. Fredrik fick utstå en hel del mobbning under sin uppväxt och Niklas har en liten regnbågsfamilj så allt som bidrar till att hans dotter kan växa upp utan fördomar är ovärderligt. Så vi hoppas kunna vara med och bidra till partystämning och samhörighet med Emils remixar från scen.

Vad ser ni mest fram emot under Prideveckan förutom ert gig?
– Hela lördagskvällen ska bli spännande att få uppleva och se alla andra akter. Sedan får vi nog säga att en symbol som berör mycket är alla regnbågsflaggor som syns överallt, på offentliga platser, på bussar, utanför butiker och så. Det är lika coolt varje år.

Take it all off heter singeln och det gör ni ju verkligen på bilden, blir det även nakenkupp på scenen på lördag?
– Vi kan väl säga som så att för den uppmärksamme kommer det finnas ett avklätt Man Meadow att spana in…

Hur mycket träning krävs det egentligen för att se ut så?
– Det är väl en hel del genetik… Men Fredrik har ju dansat hela livet. Niklas är sparrisen i duon så han får kämpa lite mer och har kört med PT på Crossfit Solid under våren.

Vad händer mer framöver för er?
– Närmast är det inspelning av musikvideo till Take it off som gäller, redan på söndag! Då samlar vi ett gäng snygga grabbar i en biltvätt tillsammans med fotograf Joakim Palm Karlsson som även plåtat singelomslag.