Maria Makar

Paraden
60 000 deltagare och 600 000 besökare kan inte ha fel. Paraden är helt klart Prides höjdpunkt och många av deltagarna har förberett sig och sin outfit hela året.
Utgår från Mariatorget 13.00

Cirkus-drop-in
För dig som alltid velat bli cirkusartist. I ung-området i parken kan du bland annat jonglera och prova på parakrobatik.
Prideung i Pridepark 15:30–17:30

Party For Those Who Can’t
Sista kvällen i Pridepark! Parken förvandlas till ett gigantiskt dansgolv. Arrangören Navid Kabiri brukar alltid leverera, så man kan känna sig trygg.
Pridepark 20:00–23:00

Anders Backlund

Kazaky på Wonk
En av de stora avslutningsfesterna får finfint ukrainskt besök. Det är gruppen Kazaky som gör en konsert på Wonk, som just för kvällen flyttar till Kristall på Kungsgatan. Kazaky är de tre otroligt dansanta männen i höga klackar och magar du kan knäcka ägg på.
Kristall, Kungsgatan 56 kl 23–05

Bli RFSL-medlem
Tycker du det är viktigt att hbtq-frågorna får genomslag hos beslutsfattare och i samhället? Vill du hjälpa bögar, flator och transpersoner som inte har förmånen att leva i länder där det är ok att vara de dem är? När du gått i paraden, fråga dig själv, vad är det värt?
RFSL:s tält i Pride Park

Cruisa i kalsonger
Basement upprepar succén med underklädesfest och uppmanar alla besökare att visa upp sina finaste kalsonger. Du har möjlighet att hinna med detta även efter din avslutningsfest – kalsongpartyt fortsätter ända till klockan 07 på morgonen.
The Basement, Bondegatan 1B. 22.00

Jessica Lundgren

Paraden
Om du i går i den så titta på den. Så mycket kärlek, så mycket lycka! Det absolut bästa på hela Pride.
Utgår från Mariatorget 13.00

Caliente
Avsluta kvällen på klubb Caliente. Vi ses där!
Debaser Strand 22.00–03.00

Parkhäng
För folk med begränsad budget är parkhäng det perfekta alternativet. Samla ihop ditt gäng och dra till tanto, det blir garanterat succé.