Dragshowgala sprider glitter och glamour i Malmö ikväll

– Det skall bli kul att få vara med under Regnbågsfestivalen igen. Det är så mycket folk i stan då som är här för att fira ovillkorlig kärlek. Då passar det så bra att ha denna galan också. Dragqueensen var ju de som drog igång hela upproret under Stonewall med att börja vifta med sina handväskor och slänga sina pumps mot polisen som trakasserade HBTQ samhället i New York. Så Dragshowgalan har ju sin gjutna plats under en Pridefestival avslutar Michael Johansson.

Ikväll klockan 22:00 är det dags för alla snygga drugor att ta över Tangopalatset i Malmö. Det kommer bjudas på en helkväll som ni sent kommer glömma. konferencierer för kvällen är Dolores Von Strass från svenska High Heels och Martha från danska Odense.
– Årets gala har tagit ett år att planera, säger showens producent Michael Johansson. Från att göra utvärderingen från galan som var 2013 och vad som kan förbättras till där vi nu står. Det är en himla kul resa. Nästan som en graviditet där vi snart skall in till förlossningen och föda. Många krämpor och knutar på vägen som skall lösas men nu är vi snart där säger Michael Johansson.

Biljettpris: 100 kr via www.kulturcentralen.se 150 kr
i dörren (obs! endast kontant betalning) på Tangopalatset
samma kväll (under förutsättning att det inte är slutsålt)

(Allt överskott från biljetterna kommer att gå till organisationer som jobbar med frågor kring HIV och AIDS.)