– WONK Pride-välkomnar med Tim Kruger, Anton Hysén, & Dragrace-Pearl.

Hur satsar ni under Pride?
– Vi har öppet onsdag-lördag med allt från porrskådis, Pearl från RuPauls Dragrace, sportkväll med Anton Hysen och vår favorit i ESC i år. Precis som förra året flyttar vi till Kristall på lördagen som har tre dansgolv, stor takterrass och plats för 1500 personer.

Ni kör extraöppet?
– Vi håller öppet onsdag till lördag, så torsdagen blir extra öppet. Med start efter Pride kommer det att vara permanent öppet på torsdagar.

Som du sa så har du har bjudit in RPDR-stjärnan Pearl, vad kan vi förvänta oss den kvällen?
– Förutom att Pearl uppträder så blir det dragshow med Admira Thunderpussy, Reine Tapper och Elecktra Moulin från Cabaret Moulin, som även gjort en karriär i West Hollywood där hon uppträtt på Dreamgirls Revue. En galen kväll i riktig RuPauls Dragrace-anda!

En annan kväll gästar Nadav Guedj, israeliske ESC-representanten. Varför föll valet på honom?
– Det var en av årets bästa låt och att det känns nytt och fräscht.

Och vet du om han kommer solo eller med sina snygga dansare?
– Den som kommer får se!

Du har även en dagsklubb på Josefinas, hur kommer det sig och vad kommer hända där?
– Två av WONKs bartenders sommarjobbar där, så ägarna kontaktade mig och undrade om jag ville köra något under Pride. Då jag inte kört dagsfest innan så tänkte jag ”varför inte?” då det låter som ett fantastiskt sommarkoncept. Phil Romano från Barcelona spelar tillsammans med Sveriges enda internationella Circuit-dj Micke Hi. Det blir heta WONK-killar från Göteborg som minglar och ser till så alla har en trevlig kväll, och fri entré hela dagen/kvällen.

Du har bjudit in porrstjärnan Tim Kruger?
– Det var Duo-Raw kom med den brillianta idéen att bjuda hit allas favvo porrskådis, så det gjorde. Det kommer bli en riktigt porrig kväll.

Nåt annat du vill tipsa om?
– Hela veckan så kan man dricka och äta billigt på Kristall, Kungsgatan 56. Bara säg WONK när du beställer. Förköp till alla fester finns även där samt på WONK och Secret Garden.