Berätta mer om festlokalen som alltså ligger under Tele2 arena!
– Lokalen som vi ska köra i ligger i Tele 2 arenas galleria Tolvan. Den är på 2000 kvm och den största klubblokalen i Stockholm. Ljuset & ljudet är av världklass och vi kommer att kunna erbjuda fyra olika dansgolv så att det finns musik för alla smaker. En av barerna är 100 meter lång och det finns över 40 toaletter! Detta är den coolaste och absolut bästa klubben i Stockholm för mig och det ska bli kul att presentera den för de som inte har varit där.

The L-Word-superstjärnan Kate Moennig kommer med sin dj-polare Camila, hur kommer det sig?
– Kate Moennig kommer med sin kompis Camila Grey som är känd från bandet UH UH HER och hon är även tillsammans med Leisha Haley från The L-word. Det är en väldigt enkel anledning till att jag bjöd in dem: Kate Moennig är förmodligen den kändaste flatan i världen vid sidan av Ellen Degeneres och nya favoriterna Ruby Rose och Cara D.
Tjejerna kan verkligen dj:a och kommer att köra det som alla älskar på stora arenagolvet, hip hop r’n’b,house och så.

Nittiotalsstarsen Culture Beat kommer alltså? Coolt, vad ska dom göra?
– Culture Beat ska såklart ha en konsert på ca 30 minuter med sina 90s -hits, vi har ju alla hört låten Mr Vain

Gabriel Forss och Tobbe Karlson är värdar för ett golv, vad innebär det?
– De kommer att se till att Eurovisiongolvet är så fantastiskt som möjligt och hosta samt dj:a!

Och Babsan, vad ska hen göra på festen?
– Hen ska presentera alla våra världsakter och vara vår fina konferencier för kvällen Hur kommer det sig att du och Kristin Amparo blivit så bra polare och vilken typ av musik dj:ar ni?
– Vi har klickat när vi har träffats på olika evenemang och sedan drog vi spontant utomlands ihop och vi är lyckliga att världen hos gett oss varandra! Jag kommer att dj:a ett kommersiellt set & mixa in alla hennes hits. Självklart ska ni få höra Mellolåten I see you också!

Vad ser du själv fram emot mest under Pride?
– Festen såklart! Men festivalen och paraden är ju det bästa!