Har du inte redan upplevt kultfilmen ”Rocky Horror Picture Show” i audience participation-form så är det dags att passa på. Den klassiska skräckmusikalen om transvestiten Dr. Frank-N-Furter och hans galna slott av sex, våld och dans gör comeback på biograf Zita efter fjolårets succé och visas som nattbio fram till på fredag.

Det är en stor fest både för veteranerna eller oskulderna där att kolla på filmen inte är lika viktigt som att dansa, sjunga med och kasta rekvisita på bioduken. Det är fritt fram för åskådarna att delta i filmens handling och spela med i scener. Självklart ska man helst vara utklädd till någon av karaktärerna.

Det är en gammal tradition som inleddes redan på 1970-talet kort efter filmens premiär, då den floppade. Sedan dess har fans flockats till dess midnattsvisningar och engagerat sig på alla möjliga sätt för att hylla fenomenet. En underhållande klassiker med catchy musikalnummer, kul skådespelare (en ung Susan Sarandon i bara underkläder, oförglömliga Tim Curry som Furter) samt ögongodis i form av superdeffade titelkaraktären Rocky, iklädd endast guldkalsonger. Missa inte!