Saknar du sommarens alla Pridefestivaler? Lugn. Hela vintern är numer fylld av Pride-fester och parader. När vintern slår till här, är söderöver vi skall ta oss för att dansa loss i regnbågens färger!
I QX GayMap har vi uppdaterat Pride-listningen. Klart med datumen för Mardi Gras-firandet i Sydney, Midsumma-festivalen i Melbourne, Pride i Auckland, Fort Lauderdale, Miami Beach och Patong.
Redan i höst är det dock Pridefirande i Johannesburg, i Rio de Janeiro och Buenos Aires, HongKong, Hobart (Tasmanien) och Osaka i Japan, för att bara nämna några.
I Sverige pågår just nu Pridefirandet i Linköping under namnet Regnbågsveckan och i Båstad är det den populära Båstadsträffen som samlar transpersoner och vänner.
I Norden fortsätter firandet, debatterna och paraderna under september i Stavanger, Trondheim, Skövde, Falun, Åbo och Umeå.
För de som inte skyr vinterns köld finns även tips i QX GayMaps Pride-listning till skidorter som anordnar Gay-veckor. Arosa, Aspen och Whistler i januari, Hemsedal, Tignes, Sölden och Morzine i mars och så Åre i april.

Här hittar du listningen av alla Pridefestivaler i år och de som redan meddelat datum 2015