Klippet med när fembarnsmamman Erica Maison från Detroit överraskar sin dotter Corey med den första dosen av östrogen, som hon väntat på i två och ett halv år, har blivit en viral succé.
– Vi grät och skakade, och Corey kramade mig längre än hon någonsin gjort, berättar Erica för nyhetssajten Buzzfeed som var bland de första med att sprida klippet.

Erica berättar att Corey alltid har varit feminin och att hon i femteklass mobbades så mycket att det inte var hållbart att Corey gick kvar i skolan. Så Corey började ha lektioner hemma istället. Ungefär samtidigt, vid elva års ålder såg Erica och Corey ett YouTube-klipp med transpersonen Jazz Jennings och Corey utbrast: – Mamma, jag är precis som hon. Jag är en tjej.

Strax därefter kom de i kontakt med en klinik i Chicago och efter ett tag erhöll Corey ett pubertetsbromsande implantat. Hormoner skulle Corey få senare, under hösten 2015. Och efter att ha väntat i flera år kom så telefonsamtalet i torsdags och den 25 september hämtade Erica ut östrogen till Corey och filmade ögonblicket ni ser här ovan.

Klippet nu setts av över 1,2 miljoner tittare och Erica som lade ut det på Facebook har överösts med positiva kommentarer.
– Jag visste att jag skulle kunna få en massa negativitet tillbaka men för mig var det viktigt att sprida detta. Om jag bara hjälper ett barn som är i samma situation så var det värt det.