Just nu rullar en Special K-reklam i Australien där tv-tittarna får se kvinnor i olika stadier genom livet. I en kort sekvens skymtas två kvinnor kyssas och det är alltså detta klipp som fått en kvinna att gå i taket.

– Reklamfilmen förstördes av kyssen. Detta när man borde ta de yngre generationernas välmående och hälsa. Jag är emot kyssen. Måste lesbisk kärlek tryckas upp i våra ansikten hela tiden? Min son ska inte behöva se detta i sitt tv-rum. Reklamen visades under familjevänlig tid i ett försök att försöka normalisera detta beteende, skriver kvinnan i ett yttrande till det ansvariga företaget bakom reklamfilmen, Kelloggs.

Kelloggs står dock på sig och säger att dom förstår att det finns folk som stör sig på kyssen, men att dom valt att skildra kvinnors liv på en massa olika sätt och att kyssen på inget sätt bryter mot någon lag eller kan ses som diskriminerande mot någon.
Så det verkar inte bli något av kvinnans klagomål.

Det framkommer inte heller hur sonen rent konkret ska ha påverkats av kyssen och vad mamman bygger sitt ”skadad för livet”-resonemang på…