Fullt av folk och bra tempo på den första träningen förra veckan visar den potential som finns i laget. Ett lag som dessutom kommer stärkta från en fin våravslutning och bra turneringsspel i maj i Stockholm och på Eurogames i Budapest.
Laget tränar precis som tidigare nere på Liljeholmshallen sent alla torsdagar. En träningsmatch är bokad till den 23 september mot Lagunda som kommer från Uppländska Örsundsbro och spelar i division 4, vilket kan bli en bra värdemätare inför den egna seriepremiären. Snipers spelar även denna säsong i division 5A Stockholm och den första matchen går mot Täby Centrum i Högdalshallen den 30 september. Serien består av 9 lag varav några är gamla bekanta som Notlob och Årsta och några är nya motståndare som Hellasgården och Jakan.
Snipers hoppas att laget ska kunna hålla uppe det tuffa försvarsspel som varit framgångsrikt i de senaste turneringarna och på så sätt kunna ge nästan alla lag i serien en rejäl match. Målsättningen för säsongen är att kunna slåss på den övre halvan av tabellen.