Söndag den 31 maj är sista chansen att anmäla sitt deltagande i EuroGames Stockholm. Flera tusen deltagare har redan anmält sig, exakt hur många har QX inte fått info om ännu, men det finns platser kvar.
Förutom idrottare kommer kulturutövare och deltagare i olika seminarier. Och! En massa volontärer. En av dessa volontärer är Jessica Larsson ansvarig för bordtennisen. QX frågade vad som fick henne att ta posten?
– Att tacka ja till uppdraget som sportsmanager var en självklarhet för mig. Jag brinner för idrotten och människors lika värde så det känns som ett perfekt uppdrag för mig och sen att få vara med både som deltagare och arrangör på hemmaplan känns stort!
– Berätta mer om bordtennisen under EuroGames!
– Jag har tagit hjälp av min klubb Hammarby IF BTF och vi kommer tillsammans att arrangera tävlingen under en dag, den 7 augusti i Enskedehallen. Tävlingen kommer innehålla tre klasser, singel, dubbel och mixeddubbel.
– Hur känns det idag, bara några månader innan det smäller?
– Att få arrangera tävlingen tillsammans med min klubb känns fint. Alla är välkomna till oss oavsett kön, ålder, sexualitet eller religion.
– Nu är det snart sista anmälningsdag. Vill ni ha fler deltagare i bordtennisen?
– Absolut, vi vill ha ännu fler deltagare!

Anmälan till EuroGames i någon av de olika sportevenemangen sker här. OBS Sista dag söndag 31 maj!