QX GayGala är en av årets absoluta höjdpunkter i regnbågskalendern där vi hyllar och lyfter fram kämpar, hjältar och goda föredömen inom genrer som rör och berör regnbågssamhället.

Vi uppmärksammar så väl förkämpar för mänskliga rättigheter ur ett HBTQ perspektiv inom och utom landets gränser. Galans  gäster utgör en blandning av läsare av tidningen QX, besökare på våra sajter, politiker från regering och riksdag, artister och kulturpersonligheter samt företrädare för näringslivet.

QX GayGala är förutom en av årets absolut roligaste fester, en bra och ofta överraskande show med såväl stor underhållning och politisk- och samhällsanknytning. Bland våra prisutdelare märks bland många andra Kronprinsessan Victoria, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeld, Anni-Fried Lyngstad, Björn Ulveus, Maud Olofsson, Efva Attling, Jonas Gardell, Mark Levengood, Richard Wolf och Elisabeth Ohlson-Wallin.

I och med QX GayGala erbjuder vi våra kommersiella partners en unik möjlighet att knyta sitt företags värdegrund till en manifestation för mänskliga rättigheter.

QX GayGala knyter dessutom ihop ett annonsengagemang i våra medier genom att öka möjligheten för exponering av varumärket.

Välkommen att kontakta

QX försäljnings- & marknadsavdelning