Det är på frågan om han tänker på att vara hälsosam som Bard berättar att han gillar att vara smal.

– Antingen är man muskulös eller smal när man är hälsosam. Jag har svårt att skaffa stor muskelmassa, så jag är mer den spinkiga typen. Det är ett tecken på att man är hälsosam och äter rätt.

– Jag tycker att fetma är ett tecken på att man är barnslig. Det är ett tecken på dålig impulskontroll. Att man liksom inte är vuxen och tar ansvar för sig själv. Feta människor springer runt och stoppar saker i käften hela tiden, det är ungefär som att de måste ha en tutte i käften. Det behöver de jobba på, säger Bard.

”Väldigt många tjejer ljög”

I höstas riktades kritik mot honom efter en rad uttalanden om Metoo-kampanjen.

Efter att Schulman spelat upp ett klipp från Peg och Pennys Parneviks podcast då de kritiserar honom för uttalandena svarar Bard att Metoo-kampanjen i Sverige misslyckades.

– Det var väldigt många tjejer i Sverige förra hösten som ljög, och det har visat sig nu i efterhand och det är därför alla stämningar kommer nu. Det var självklart också väldigt många tjejer som talade sanning och berättade om groteska råa sexuella övergrepp, och de borde vara trodda när de gör det.

– Men när man drog alla över en kam och sa att alla historier är likvärdigt trovärdiga – då var man väldigt farligt ute och nu får man äta upp det. Metoo-kampanjen i Sverige misslyckades och det misslyckades därför att man satt alla historierna på samma plattform.

”Gillar att ligga med tjejer”

– För det är klart att kvinnor ljuger lika mycket som män ljuger och det är därför vi har en rättsstat. Därför måste alla anklagelser prövas i domstol.

– En lynchmobb var en väldigt dålig idé, och jag tror vi kommer att minnas Metoo-kampanjen i Sverige som den svenska feminismens första riktiga bakslag, avslutar Bard.

På en lättsammare ton avslöjar Bard att det är han ”som håller i piskan” i sängkammaren. Och öppnar upp för en trekant med Schulmans sidekick Johan Dahlberg och en kvinna.

– Jag gillar alltså att ligga med tjejer, men jag ligger gärna med tjejer ihop med andra killar. Då kan jag ta en paus och gå ut och ta en leverpastejmacka i köket medan han jobbar vidare, sen kommer jag tillbaka och tar över. Jag har alltid gillat den kombinationen. Den är väldigt nice.

Schulman Show finns tillgänglig där poddar finns.