Etta Ng, 18, är dotter till kultklassade skådespelaren Jackie Chan. Hon berättade att hon var lesbisk på sin Instagram förra året samt att hon hade en relation med 30-åriga influencern Andi Autumn.

Nu har paret tagit till Youtube där de vädjar om hjälp efter de har blivit hemlösa, rapporterar Pink News.

– Vi har varit hemlösa i en månad på grund av homofobiska föräldrar, vi har i stort sett sovit under en bro, säger Etta.

– Jag har bett alla mina vänner och min familj om hjälp. Men alla hänvisar oss till härbärgen där de vet att vi kommer tvingas att separera. Vi kommer separeras om vi går till myndigheterna, och ingen på min Facebook lyssnar på mig, ingen svarar på mina telefonsamtal, berättar Andi.

– Jag förstår inte ens vad som händer. Vi har gått till polisen, sjukhusen, soppköken, hbtq-organisationer och ingen bryr sig. Det är därför gör vi den här videon, vi vet inte vad vi ska göra längre.

– Två personer som delar äkta kärlek håller på att bli separerade, de försöker blåsa oss, säger Etta.

Jackie Chan har aldrig haft någon större kontakt med dottern då han varit gift med skådespelerskan Lin Feng-Jiao sedan 1982, och Etta kom till världen genom en otrohetsaffär 1999.

Men under en pressturné för att promota filmen The Foreigner förra året fick han en fråga om att dottern kommit ut som lesbisk. ”Om hon tycker om det så är det okej” svarade Chan.