Onsdag den 27 juni föddes lilla Robbie Ray Black-Daley. Hans pappor delade den glada nyheten på Instagram med två härliga bebisbilder efter att ha hållit det hemligt i några dagar.

– Välkommen till världen vår älskade lilla Robbia Ray Black-Daley. Det här är våra livs mest magiska stund. Den mängd kärlek som du ger oss går inte att mäta. Vår älskade son, skriver Tom Daley.

Maken Dustin skriver också om tillskottet.

– Tack för all kärlek du har fört in i våra liv. Och tack till alla som hjälpte oss att göra vår dröm om en familj till den här underbara verkligheten.

Robbie Ray kom till med hjälp av en surrogatmamma och paret vet inte vem som är biologisk pappa, vilket de inte heller planerar att ta reda på.

– Vi har fått många frågor om vem som är biologisk pappa. Och det är något som vi har varit väldigt bestämda med att vi inte vill veta, vi kanske aldrig kommer vilja veta det. Det är ju vårt gemensamma barn, sade Dustin Lance Black i mars.

På Instagram flödar lyckönskningarna in men på Twitter tar hatet plats.

”Det är förvånansvärt. Twitter har varit fyllt av ilska över barn som blir tagna från sina mammor vid den mexikanska gränsen. Men när Tom Daley och Dustin Lance Black tar ett barn från sin mamma tycker alla att det är fantastiskt.”

”Awww. Tom Daley och hans man har fått en son. Han föll uppenbarligen ut ur hans jävla röv”

 

DADS to be. #BabyShower!

A post shared by Dustin Lance Black (@dlanceblack) on