När Gabrielle Union, kanske mest känd från filmen Bring it on, delade en Thanksgiving-hälsning på Instagram tog det inte lång tid innan nättroll började kritisera föräldrarna för att låta sonen Zion klä sig i magtröja och långa akrylnaglar.

Men basketlegenden Dwayne Wade hade inte mycket till övers för de hatiska rösterna och tog till Twitter för att sätta ner foten.

– Jag har sett lite post-Thanksgiving hat på sociala medier om mitt familjefoto. Dumhet är en del av världen vi lever i så jag förstår det. Men såhär ligger det till, jag har valts till att leda min familj och inte ni. Så vi kommer att fortsätta att vara oss själva och stötta varandra med stolthet, kärlek och leenden.

Det här är inte första gången som han har backat sin son offentligt. Tidigare i år berättade han för pressen att han såg det som ”sitt jobb” att stötta Zion och hejade på honom när han deltog i Miami Pride.

– Mitt jobb som pappa är att underlätta mina barns liv, stötta dem och stå bakom dem i allt de vill göra, sa han till Variety.