Nikkie driver den omåttligt populära Youtubekanalen NikkieTutorials. Där lär hon ut sminktekniker och älskas för sitt lättsamma och bubbliga småpratande.

I måndags postade hon en ny video som i skrivande stund har setts 23 688 190 gånger. Videon har fått namnet ”Jag kommer ut”.

– Idag ska jag dela något med er som jag alltid har velat dela men på mina egna villkor. Tyvärr har den möjligheten tagits ifrån mig. Så idag tar jag tillbaka makten. Jag vill prata med er om en del av mig som gör mig till mig. Och jag kan inte fatta att jag säger det här till er idag, så att hela världen kan se, men det känns så bra att äntligen göra det. När jag var yngre föddes jag i fel kropp, vilket betyder att jag är transsexuell.

– Jag har alltid velat dela den här delen av min berättelse med er. Men jag ville göra det på mina villkor. Men tydligen så bor vi i en värld där vissa hatar personer som verkligen är sig själva, säger hon och fortsätter:

– Jag har blivit utpressad av personer som hotat med att ”läcka” min berättelse till media. Och till en början var det läskigt. Det var läskigt att veta att det fanns personer där ute som var så onda att de inte kunde respektera någons sanna identitet. Det är ondskefullt, det är vidrigt och jag vet att ni tittar på det här.

– De sa att de ville läcka det eftersom jag ljuger, och för att jag inte ville berätta min sanning och för att jag var rädd. Jag är inte rädd.

– Till er som försökte utpressa mig och trodde att ni kunde förstöra mitt liv. Den här är till er, hoppas att ni kan sitta fint på den, säger Nikkie och visar fingret.

– Idag är dagen som jag är fri och jag kan vara mig själv, äntligen. Snälla kom ihåg att det här inte förändrar något med mig. Min kärlek till smink har alltid varit äkta och jag har alltid varit äkta.