När jag gick i fyran på mellanstadiet svek ”liggande stolen” aldrig mig, i blyertsform kunde lösningen alltid urskiljas på ett papper, den gav mig alltid svar på tal. Än idag ger mig ”liggande stolen” alltid resultat… om än i mer flytande form och på huden av en människa istället för ett papper – vilket i sin tur också är svaret på den stora frågan om huruvida jag verkligen tycker om någon eller inte.
Jag blir nämligen extremt avtänd i samband med att jag kommer, precis som de flesta andra killar går jag verkligen från hundra till noll på ett par sekunder, som en sportbil fast tvärtom. Och fysisk aktivitet som för bara ett par minuter sedan kändes helt rätt, känns plötsligt väldigt främmande och man vill helst bara vara för sig själv… om inte man träffat någon som man verkligen tycker om det vill säga, för då vill man trots ovanstående ändå bara ligga där och mysa tills man dör. Därför säger jag:

Vill du inte mysa, är det dags att pysa.

Ett tips från coachen bara. Och jag menar när inte ens google kan ge svar på ens fråga, är det kanske dags att lyssna på sin egen kropp… eller i detta fall snopp.

En liknande teori går även att tillämpa på killen du snackat med över Internet, men ännu inte träffat. Är du osäker på om ni verkligen ska ses? Runka då först, är du efter det fortfarande sugen på att ses, är det antagligen en bra idé också. Det är i alla fall min teori – spruta dig till klarhet.
Funkar alltid för mig.

Andreas skriver krönikor för QX.se, använder gärna Instagram och så bloggar han på Qruiser