Stockholm

Det är klubb-premiär i Stockholm denna helg. Candy har transformerats till Limbo, höjt ålder och flyttat stadsdel. Mer om klubben läser du här.

Ingen tvekan råder heller om vart du skall gå på fredag eftersom King Kongs satsning på Men Only-kvällar nu tar paus. Alternativ är dock såklart Tank på Kungsgatan som har lägre åldersgräns och SLM Stockholm som speciellt välkomnar alla medlemmar som det just nu vattnas i munnen för tack vare MC-mässan som just nu pågår i Älvsjö.
Men saknar du Mariatorget är ett bar tips att gå till Klubb Hångel som har säsongspremiär fredag kväll. Ballonber, glitter och ”drömmig tuggumipop” utlovas.

Lördag är det som (numera) alltid öppet hos KingKong-gänget vid Mariatorget. Dj för natten är Makkan och Duwall. Än hårdare tongångar blir det hos magiska queer-dans-klubben Фомо som denna gång har intagit Kulturgården i Solna. DJ-uppställning: amerikanska Phase Fatale (Jealous God), danska Repro – live (Count 0, Fast Forward), Lana Lain (Фомо, Dekadance) som spelar b2b med Kliin (Uranus, SLM) och så Andreas Barth (Dekadance, SLM) och Hans Ferdinand. Förutom dans är det lekrum och darkroom fixade. Biljetter köps enbart i förväg. Mer info i GayMap.

Kvinnor av alla kön kommer leta sig till Kungsholmen och Klubb Blå där Moxy har sin första fest för året. DJ Pam från Trio med Vulva, liksomDj Älskad och DJ Tanner spelar på ena golvet och Dj Fride står för de nedre regionerna. Mer om festen här.

Som vi tidigare nämnt är det Öppet hus på SLM. Alla män välkomna och SLMs dresscode gäller men med öppet hus till ära funkar det även med jeans och T-shirt denna afton.

Häng på Side Track, Torget, Bitter Pills och Secret Garden ingår i det självklara. Barhoppning alltså!

Malmö

SLM har nya lokaler och fredag kväll är det Queer-klubb, dvs öppet för alla sexualiteter, kön och andra sorters läggningar. Pä lördag är det klubb-kväll för medlemmar i SLM.

BeeBar, som just haft en succéartad Quiz-kväll under ledning av Jonas Hedqvist är det givna förfestarhänget innan det på lördag kväll dras vidare till Wonk som firar att klubben hållit till på Stortorget i ett år nu med Földes som DJ eller så går en till Unique som för kvällen slagit ihop påsarna med Klubb Neon (90-talsmusik!). Francesca fixar karaoken.

Umeå

Premiär för året för Umeås queer och gaya klubb Take Queer. Jazzmaster J på plats och det utlovas allt från allsång, över schlagers till house! Två gånger till är det fest med Take Queer denna sida halvåret. Kolla GayMap för datum.

Göteborgs hetaste festhelg läser du om här