Kungsholmens gayiga fredagsklubb Limbo har lagt örat till marken och beslutat sänka åldersgränsen från 23 till 20. Så när de ikväll fredag har fått melloaktuella Dinah Nah på scen kommer det garanterat vara rappare ben som hoppar i takt med musiken. DJ för kvällen är Bernhard, Pamela & Jonake, och Jackie är på plats som värdinna.

Just Pamela kan fansen fortsätta dansa till på lördag då hon får Prideyriga Skellefteå att dansa loss rejält efter lördagens parad.  Till Pridefesten kommer även läckra Diamond Dogs för att showa.

Växjö är centrum för Mellofantasterna. Och såklart kommer gays från när och fjärran att hänga runt i centrum för att festa. Fest med Gay De Luxe på lördagskvällen. Mellofest är det i Göteborg och ljuvliga och mångårigt QX-gale-vinnande BeeBar med Dj Aron på lördag kväll. På tillika QX-gale-vinnande Gretas är det Lypsync-tema på lördag, öppet 22-05.

I Malmö har SLM klubbkväll på lördag i sina nya lokaler. BeeBar redo för mellofesten och dessutom har de fixat så att alla partysugna hundar har fått en alldeles egen meny. Nu kan Fido och hens vänner välja beroende på hur mycket glufsande som skall till för att mätta magen. Så sött. Gäller även hos BeeBar i Göteborg såklart!
När matte och husse drar vidare i den malmöitiska festnatten måste dock Fido lunka hem. För hundar kan inte hänga med på Wonk. Där är det Földes som spelar och Robin som är värd. Är en åt det nostalgiska hållet är det Club Unique på Amiralsgatan som gäller på lördag natt. Dj’s U&Me, Belinda som har karaoken och så Club Neostalgia som delar lokalerna och DJ båset.

Tillbaks till huvudstaden så kan vi berätta att SLM just haft årsmöte och är redo för ännu ett år av kärleksfröjd. Missa inte att du som vill besöka klubben och inte redan är medlem numera behöver anmäla dig digitalt, senast 18.00 kvällen du planerar besöket. Logga in här och fixa anmälan nu! Inte mycket att gnöla om, utan gör det bara. Fredagens tema är Wet och på lördag spelar Andreas Barth.
Tank har som alltid öppet fredag och lördag till 05 och samlar ett snäppet yngre festpublik. Just vad som händer denna helg är inte utannonserat men boka redan nu in 11 mars då klubben satsar extra i samband med Mellofinalen. På Söders stolthet KingKong öppnas portarna lördag vid elvasnåret och nere i katakomberna möts du av en skön personal och dansmusik levererat av Bernhard och Alex Duwall. Specialfest á la Фомо eller Uranus fixas inte denna helg men det ryktas att förra lördagens Uranus ute i Solna blev en riktig höjdare. Flera hundra glada gays+ dansade technomys till halv nio på söndagsmorgonen. Hej och hå – det kanske blir grannkommunen som kommer sätta Stockholm på Europakartan till slut! Så uppmuntrande.
Barar sig gör en såklart även denna helg på Side Track (som snart drar igång Tom of Finland-kalabaliken), Torget och Bitter Pills. Och Secret Garden är igång med sin mix av bar och klubb!

Så sitt inte hemma och murra, ljuset letar sig tillbaks till våra breddgrader och ärligt känns det som att Stockholm kan bli något helfestligt med alla tunga klubbfixare och ny friska tillskott!