Malmös klubbstolthet WONK flyttar i helgen in på Skeppskajen, fd Prins Bernhard, som ligger på Skeppsbron 4 i Malmö. På premiären under lördagskvällen spelar Földes & Joe på huvudgolvet, Carina DeSoleil i pop/schlager-loungen och Simon Blom håller i karaoken.

Hallå Joe Nilsson, mannen bakom WONK, ni har nu bytt lokal? Berätta!
– Ja, vi har ju funnits i hela 15 år nu och varit på Stortorget 11 drygt ett år. Lokalen var väl inte helt rätt då det endast fanns ett dansgolv. Vi fick erbjudande att flytta till fd Prins Bernhard som numera går under namnet Skeppskajen. Som namnet antyder så är det en båt. Vi kommer att kunna erbjuda två dansgolv och karaoke vilket många har saknat. Sen har båten ett fantastiskt soldäck vilket är perfekt att använda under sommaren.

Er värd Robin frontar mycket av det ni gör, vem är han och hur hittade ni honom?
– Robin hittade jag när att en av modellerna till vår kalender hoppade av mindre än 12 timmar innan vi skulle ta bilderna. Någon tipsade om Robin som sa ja direkt. Jag har länge sökt efter någon som vill jobba som värd inne på klubben och Robin passar perfekt då han är enormt trevlig och pratar med alla gäster.