Stockholm, Göteborg och Helsingborg frälses av 90-talshits då akter som Scooter, E-type, Leila K, Dr Alban, Rednex, Drömhus, Haddaaway, Alice DJ med flera står på scenen. Tre lördagar i rad, 7 juli (Zinkensdam IP, Stockholm), 14 juli (Bananpiren, Göteborg) och 21 juli (Pixlapiren. Helsingborg) äger festen rum, och med tanke på att biljetterna går som smör i solsken så ser det ut att bli samma fest som i fjol. Än finns biljetter till alla tre dagarna men ”skynda, skynda” som Gunde skulle ha sagt.

Här är våra favoritlåtar som vi vill höra med tio av akterna!

Drömhus: Therese Grankvist hade en uppsjö av hits men mest vill vi höra Mello-tvåan Stjärna på himlen.

Da Buzz: Trion som numer är en duo har fyllt landsortsdansgolv i tre decennier med brakhits. Vi älskar schlagerpoppiga Cause I Need Your Love.

E-Type: Nej, det finns ingen bättre stund med den långhårige vikingen än Angels Crying. Magisk 90´s-dance!

Dr Alban: Den rappande tandläkarens finaste stund är superdansiga Let The Beat Go On med superduon Nana Hedin och Jessica Folcker på kör.

 Leila K: Electric kommer bli en av årets bästa stunder. Men. Leila K´s röjiga cover av Plastic Bertrands Ca Plane Pour Moi är galet underskattad.

La Cream/Tess: Det var under sitt riktiga namn som Tess Mattison släppte en av de mäktigaste danslåtarna. Breathless slår allt på fingrarna.

C + C Music Factory: Gonna Make You Sweat är hiten men det är denna somrigt sexiga RnB-låt som får oss att svettas på dansgolvet.

Caramell: Alla behöver en vän – men inte den usla uppspeedade versionen som finns på skiva utan den Dinah Nah & gänget gjorde under Bara Barn-galan 2002.

Together: Killarna fick en superhit med balladen Vänner från såpan Vänner & Fiender men vi hoppas på att få höra Sommaren är över i remix-version.

Alice DJ: Better Off Alone i all ära men det är Will I Ever som får oss att skrika i extas. Ge oss!

Fotnot: Kolla 90talet.party för exakt line-up. Alla artister är inte med i alla tre städer