Nyligen förvärvade Cmore rätten att visa realityserier från streamingtjänsten Hayu. En av serierna som visas är Below Deck, som följer personal ombord en lyxjakt. En av seriens stjärnor är portugisen Bruno Duarte, som medverkar i säsong fem av serien som nu är inne på sin sjunde säsong.

Duarte har sedan sin säsong, som visades i USA 2017,  gått vidare till andra jobb och ett av dessa är som porrstjärna. Tillsammans med pojkvännen José Lopes ska han nämligen snart släppa en porrscen inspelad för stora studion Colt Studios.
Det hela började med att Colt-bossen John Rutherford hörde av sig till Bruno Duarte efter att ha sett honom som mänskligt sushi-bord i rutan.
– Jag skrev via Insta att han såg bra ut och att jag var ett fan. Vi träffades i Frankrike och bestämde oss för att göra en plåtning och video med dem. Vi ville att det skulle vara intimt och erotiskt…och resten är historia, skriver sajten Queerty.

Dock har realitystjärnan inte alltid varit lika öppen. När Duarte kom med i Below Deck visste inte ens seriens producenter att han var gay. De försökte på olika sätt få ihop honom med olika brudar i serien men Duarte höll sig hemlig och berättade inte ens att han hade en fästman i land. Till slut berättade han att han gillar killar och idag är han förlovad med sin José.

När scenen med Bruno och José kommer är inte offentliggjort, men håll utkik på coltstudiogroup.com