Det är sånär som på några få ströplatser helt slutsålt till Qx GayGala i Stockholm den 6 februari. Missar du galan där så finns två alternativ för dig som är sugen på en riktig festnatt i regnbågens tecken.

QX arrangerar för fjärde året GayGaala i Helsingfors redan den 2 februari. För tredje gången är det Savoy-teatern vid Esplanaden där prisutdelningen sker och efterfesten blir som förar året på läckra GLounge.

I nästa vecka presenteras de nominerade till årets Gala och omröstningen påbörjas. Du som är finskspråkig gör klokt i att hålla koll på QX.fi för senaste nytt om galan. I år har den finska QX GayGaala återigen smyckeskedjan Westerback som sponsor, liksom Barefoot Wine, City Klinikka, Tiger of Sweden, Tom of Finland-filmen och såklart GLounge med Sauna2.fi och festlokalen Astoria.

Klart är att galan i år kommer att ledas av riksdagsledamoten Jani Toivila och skådespelaren tillika musikern Mikko Leppilampi. Biljetter till QX GayGaala kan du fortfarande köpa via Lippu.fi

Även i Köpenhamn är det dags för gala i början av februari. Det är den årliga AXGIL-galan som delar ut totalt sju priser och där de nominerade redan är presenterade i gaytidningen Out & Abouts januari-nummer. Den danska galan hålls numera i Cirkusbygningen och leds i år av förra årets succépar Stine Bruun och Martin Knudsen. Den 8 februari är det dags i Köpenhamn och biljetter kan du köpa via Ticketmaster.

Uppdateringar från den danska galan kommer även visas på Out & Abouts hemsida.

I Norge hölls tidigare GayGallan, men den har haft paus några år. Vi hoppas på nystart!!!