MTR Express är en av QX Gaygalas sponsorer och bjuder nu dessutom på rabatt för resor mellan Göteborg och Stockholm.

Hallå, Peder Osterkamp kommersiell chef på MTR Express, hur kommer det sig att ni är vår partner inför galan?
– Vi på MTR Express är en modern och ung uppstickare på järnvägen, och det speglas även i hur vi arbetar med jämställdhet och HBTQ-frågor. Därför känner vi att QX-galan är en perfekt match för oss! Den är rolig, fartfylld och har ett riktigt bra syfte.

Hur HBTQ är MTR?
– Alla våra medarbetare är unika och ingen är den andra lik. Vi tror (och som också är vår vision!) att man som frekvent resenär känner att våra medarbetare är one of a kind och har starka personligheter med tydliga olikheter- vad det än må vara. Vårt mål när vi rekryterar nya talanger är att hitta personer som är omtänksamma, skarpa och ha ett riktigt starkt servicetänk oavsett läggning eller tillhörighet.

Varför är det viktigt för er att synas i detta sammanhang?
– Det är viktigt för oss att hela tiden visa på hur hjärtat i MTR Express är, och därför känner vi att QX-galan känns som ett utmärkt sätt att visa detta.

Berätta om rabatten som ni kommer att ge 4-5 feb!
– Vi erbjuder upp till 20% rabatt på biljetter för resande till QX GayGala 2019. Rabattkoden är ”QXGALAN19” och gäller för samtliga avgångar 4-5 februari 2019. Man bokar på vår hemsida under fliken ”Boka med värdebevis”.

Kommer du själv till galan?
– Nej, jag har tyvärr inte möjlighet att komma själv i år!

Hur kommer MTR Express synas på galan?
– Vi kommer synas på programblad, fotovägg, tv-skärmar, sociala medier, kampanjer i både print och webb och mycket annat smått och gott!