Kvällens värdinnor Maria Wells och Pernilla Cowan ledde gästerna genom den partyfyllda kvällen. De startade det hela med Viva España som fick i gång gästerna, och för att sedan fira att Queen varit i Stockholm så sjöng dom om en annan queen, Dancing Queen av inga mindre än ABBA.

Zizi Buffet var först ut med att förtrolla oss med ett uppträdande till Bring on the man för att efter det göra ett nummer till Don’t stop me now av Queen. Chiwi körde ett samba-nummer som ryckte med gästerna när hen skakade på alla kroppsdelar uppe på scenen.

Kvällens huvudperson var mellovinnaren, sångerskan och låtskrivaren Gladys Del Pilar som fick med sig hela båten i allsång till I’m every woman. Det blev mycket disco och glamour under kvällens gång, Gladys bjöd på både Disco Inferno, I’m so Excited och Simply the best.

Framåt kvällens slut fick alla höra vinnarlåten från Melodifestivalen 2002, Never Let it Go tillsammans med Gladys och vilken nostalgi!

Söndag den 31/7 är det Pride-Kickoff på Patricia och då har de StorSchlaget på plats tillsammans med Gregor Michaj. Det kommer även vara Pridebuffé denna kväll.